woensdag, 14 febr 2024

Reacties

  1. Valentin- Aswoensdag . Heer, laat mij de liefde van mijn + echtgenoot voelen. Geef mij inzicht in het "waarom" en steun om aanvaardend dankbaar verder te kunnen leven. Geef mij vertrouwen, Heer .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer Gij die alles in stand houdt, zegen de echtgenoten zodat ze de kracht vinden om elkander steeds te steunen en te dragen en dat hun kinderen voor hen een bron van vreugde mogen zijn.

      Verwijderen
  2. Heer Jezus. Wil ons gezin zegenen en helpen. Zegen aub mijn echtgenoot, mijn kinderen, mezelf opdat we ontvankelijk zijn voor Uw liefde en voor elkaars liefde.. Laten we aan elkaar liefde kunnen geven en zo allemaal een warm hart krijgen/hebben. Geef ons kracht, geef ons leven, vrede en alle goeds. Ook voor allen hier in gebed verbonden. En voor allen, die ons gebed nodig hebben. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Heer, blijf mij nabij zodat ik wat meer vertrouwen krijg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Liefde is in de lucht .Voel de warmte ervan, voel de vreugde ervan en de vrijheid die zij met zich meedraagt. Liefde is een innerlijke staat van zijn. Er hoeft niet over gepraat te worden want zij uit zichzelf op duizend en één manieren ,een blik ,een aanraking een beweging. Liefde is overal ,maar je moet je ervan bewust zijn om haat ten volle te kunnen waarderen. Neem niets als vanzelfsprekend , want als je dat doet ,neemt het al de vrede en sprankeling uit het leven weg. Laat die liefde stromen en laat niets in de weg staan. Laat de Goddelijke liefde stromen en ken die vrede die alle begrip te boven gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dank u Heer Jezus in het Jaar 1939 trouwden mijn ouders de beste en de liefste die er bestaan ze mochten 61 jaar een koppel uit de duizend zijn mama zei betere bestaan er niet en omgekeerd ook
    Valentijn werd nog niet gevierd

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid voor onze zoon. Dat zijn vrouw en zoontje een veilige terugreis mogen hebben na familie bezoek in Ecuador.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten