vrijdag, 2 febr 2024

Reacties

  1. Heer ik vraag steun voor mijn schoonzus die gisteren met pensioen ging en verleden week haar man heeft moeten afgeven, hij overleed de dag voor haar verjaardag. Wees haar nabij heer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer Jezus, zegen deze dame. Moge ze goed omringd zijn door familie en vrienden. Zegen ook de familie en de vrienden en allen die haar nabij zijn. Amen

      Verwijderen
    2. Ik bid ook mee voor die dame. Heer, wees haar troost en sterkte

      Verwijderen
  2. Ik zal haar aanbevelen bij de Heer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer geef steun en kracht an die dame

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zoveel leed kan één mens niet dragen, Heer blijf haar nabij ik bid U.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heer, ik vraag dringend om uw hulp, uw zegen over ons gezin. We dreigen opnieuw overspoeld te raken... Laat er hulp komen voor de komende dagen, weken, maanden... Zend ons een engel, die inzicht geeft, die kan bemoedigen... Heer, ik hou zo van ons gezin, maar bij momenten voel ik me er helemaal alleen voor staan. Draag ons Heer.
    Heer help alle gezinnen, alle kinderen, jongeren... Zegen allen die ons gebed nodig hebben. Vrede en alle goeds. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een bemoedigend woord van de Heer zelf: "Zalig de barmhartigen want ze zullen barmhartigheid ondervinden."

      Verwijderen
  6. Heer God, als ik 's morgens in stilte in mijn (vroeger) bureau plaatsneem om te bidden, te lezen, te rusten... overvalt mij telkens een zekere droefheid, een gemis... op m'n eentje komen de emoties gemakkelijke naar boven... ik moet ook niet verbergen dat ik mijn zussen mis, de tranen vloeien dan weer over mijn wangen. Op 2 jaar tijd hebben we 3 zussen moeten afgeven... het blijft nog altijd nazinderen... Wat mis ik hen zo erg! Gelukkig hebben we heel veel mooie herinneringen aan hen... die kan niemand ons afnemen... heel veel mooie momenten die we samen beleefden... Heer, sta me bij in mijn verdriet. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve mevrouw ,
    Wat heb ik erg met je te doen ,zoveel pijn en verdriet..Laat je verdriet toe ,het zal door de tijd opgelost worden door een gevoel van liefde en dankbaarheid. Alles heeft tijd nodig ...Je 3 zussen zullen over je waken en je steunen vanop de plaats waar zij nu zijn. Concentreer je op je hart en je zal hun liefde voelen .Ga ook met je aandacht naar die plek als je verdrietig bent ,daar is Gods licht en kracht waaruit je steeds kan putten.Je bent nooit alleen maar wordt gedragen door God e n de liefde van héél veel mensen .Met de tijd zal je alles een plaats kunnen geven .Dat God je zegent en ook allen die het moeilijk hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik bid met jullie mee. Ik bid ook bij o.l.v. lichtmis dat ze de kleine kinderen beschermd onder haar mantel. En ik bid voor de wereldvrede.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik bid voor mijn zoon die vandaag 34 jaar geworden is. En blijf ons nabij. Bij alles wat er gebeurd. Wilt U ons dragen??

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik bid voor de zielerust van mijn moeder wier geboortedag het vandaag is ,Ave Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik breng al die intenties bij de Heer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten