donderdag, 1 febr 2024

Reacties

  1. Laten we bidden voor ernstige zieken om kracht en sterkte.
    Voor de vrede in de wereld en dichtbij.
    Ik dank God voor de nieuwe dag en wees God iedereen nabij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heer,
    Dank voor deze nieuwe dag. Maar ik vraag ook kracht om de nieuwe werkdag door te komen.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer ,geef mij de moed om aan te nemen ,dat U mij hoort zodat ik voortga U altijd weer om hulp te vragen .Er zijn mensen Heer ,die voelen zich door U geleid, van de morgen tot de avond ,van de nacht tot de ochtend, een leven lang. Zij zijn gezegend met een groot en diep geloof, een zegening waar ik machteloos kan naar verlangen. Wil ook mij zegenen Heer met zo een groot en diep geloof.

      Verwijderen
    2. Zelf heb ik ook steeds vragen voor God, Onze Heer. En ik probeer steeds een goede leerling te zijn, om God te kunnen loven en dienen. Maar dat lukt me niet altijd. En Onze Heer is zo goed, dat Hij mij steeds, blijft zegenen met al wat goed en schoon is.
      Hartelijk dank Heer. Ik doe mijn uiterste best om een goede christen te zijn.

      Verwijderen
    3. Heer, zegen ons allen deze dag.

      Verwijderen
  3. Heer God, dank voor uw steun/troost/hulp... telkens opnieuw als ik voor een moeilijke opdracht sta en denk... oei, dit gaat niet op tijd klaar zijn... bid ik tot U en telkens mag ik ervaren dat U naast mij staat en alles tot een goed einde leidt. Dank U Heer! Op U vertrouw ik! Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heer Jezus, wil deze dag zegenen. Wil mij zegenen dat ik rustig kan blijven. Dat ik mijn frustraties van mij af kan zetten. Heer help mij om te aanvaarden dat mijn kinderen, mijn echtgenoot, mijn familie, andere mensen... anders denken. Dat ze op een andere manier zaken aanvoelen... Ik zie hen zo graag, maar het is dikwijls zo moeilijk. Geef Heer dat er een mooie, echte verbondenheid mag zijn en groeien in liefde voor elkaar. Vrede en alle goeds. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het klinkt misschien raar om te vragen voor mezelf te bidden. Ik ben gisteren in pensioen gegaan. Ik wil vragen om te bidden dat ik deze nieuwe vrije tijd goed en Christelijk zal gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben zo blij dat ik zoveel woorden van geloof, vertrouwen en goede wil kan vinden in deze mooie gebedsintenties. Moge het een steun zijn voor alle gelovigen die deze gebedshoek bezoeken.

      Verwijderen
    2. mensonderdemensen1 februari 2024 om 16:29

      Ik bid voor jou en allen die een gebed vragen.
      Heer verhoor ons gebed.
      Amen

      Verwijderen

Een reactie posten