zaterdag, 15 juli 2023

Reacties

  1. Wilt U mij ook van angst verwijderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij bidden met je mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste anoniem van 08:05, ik bid voor jou. De Heer hoort je gebed. Hij zal je zeker helpen, vandaag en alle dagen. Hou je hart open. Veel moed en sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als voorzorgsmaatregel is er een CT-scan gemaakt en ik was bang en had een niet zo goed voorgevoel i.v.m. veel pijn. De uitslag was positief en de specialist had niets ernstig gezien. Dus dankbaar❗️via verdere medicatie de oplossing. Achteraf vraag ik me af ……waarom angsten en weinig vertrouwen ❓

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Graag gebed voor onze 3 weken bouwverlof. Het is zooo nodig. Moge onze kinderen genieten van hun kampen en WJD. Dat ze fijne ontmoetingen hebben. En voor mij en mijn echtgenoot dat we dichter naar elkaar kunnen toegroeien in wederzijds begrip. Dat we samen Uw pad mogen bewandelen vol van vrede, vreugd dn vol vertrouwen. Vrede en alle goeds voor iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Angst overvalt me soms ook... op zo'n ogenblik zou je best meteen de stilte/rust/gebed... opzoeken, maar dat lukt niet altijd. Heer, schenk rust/vertrouwen als angst ons overvalt. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heer Jezus Christus ik vertrouw er op dat u mij helpt ,het huis en tuin weer geordend te krijgen,
    mogen er mensen komen die mij daar bij helpen.
    Dank voor uw hulp/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten