zondag, 21 juli 2024

Reacties

  1. Heer, het gebed is de ademhaling van de ziel. Help ons om het altijd te blijven doen zodat we stand houden in de bekoringen en de verleidingen van de boze en deze wereld die alles in het werk stellen om ons af te leiden van het enige wat van belang is in ons leven: U te beminnen en de naaste gelijk ons zelf. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. blijf je verwonderen over de schepping,het mysterie in alles om je heen,waar je als denkend mens de verbinding kan maken,met IK DIE BEN (God),blijf daarover als een gebed je over verbazen, jezelf tijdelijk weten, in dit imens gebeuren,met je ingeschapen opdracht,je geweten, liefdevol aan deel te nemen,als medemens. Oordeel niet,dat is Gods terrein.

      Verwijderen
  2. God, Vader, zend uw Geest over onze ki nderen en kleinkinderen zodat zij hun angsten en onzekerheden in deze moeilijke tijden kunnen loslaten en de woorden vinden en de dingen doen die hen positief en vanuit een geloof dat Jij hen 'draagt' in het leven kunnen staan. Help hen open en eerlijk met ekaar te communiceren. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Eucharistieviering op de Vrt vandaag was zo mooi, de teksten, de gezangen, de woorddienst. Ik geloof dat het veel mensen deugd heeft gedaan.
    Heer wij danken U voor dit mooie heilig uur. Moge de spirituele vertroosting die het teweeg bracht nog lange tijd aanhouden. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zéker !!! Rakende 💗 viering.
    Doet goed 👌
    Heb in de 'stemtest' positief 👍gereageerd opdat de Vrt1 de eucharistievieringen verder zou 'moeten' uitzenden.
    Is elke zondag een verademing en stimulering om verder te doen waar het moeilijk is.
    Beste dank aan Anoniem om je treffende verwoording !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten