donderdag, 1 aug 2024

Reacties

  1. Graag gebed voor onze dochter die ernstig ziek is 🙏

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer, help de zieken; geef hen nieuwe moed en de hoop op een spoedig herstel.

      Verwijderen
  2. Ik bid mee voor al de zieken en speciaal voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer, wilt u bij mijn zoon de lethargie wegnemen, de gewilde ongehoorzaamheid, de opstandigheid tegen alles en iedereen. Wilt u hem nieuwe vrienden geven en hem wwaarmee hij drinkt en rondhangt. Ik smeek het nu het al een jaar niet goed gaat met hem. Kon hij maar besluiten zich in te schrijven voor een studie en zich daarvoor in te zetten. Ik smeek het u.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bid mee voor jouw zoon. Hij is ook in Gods handen. Vertrouw hier maar op. Bidden en geduldig afwachten, dat is nu al heel veel wat je kan doen voor je zoon. Veel moed toegewenst!

      Verwijderen
  4. Gelieve met mij te bidden dat ik terug mag stralen van Godsliefde. Dat de problemen die ik heb met mijn man en schoondochter mij niet in de diepte duwen, dat ik niet in het duister zink maar het licht laat straal van God naar de andere toe 🙏

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In moeilijke situaties kunnen we ons in gebed altijd richten tot God, tot Moeder Maria... Daar kunnen we ons verhaal kwijt, onze tranen laten vloeien, om hulp vragen. Laat dit een troost zijn als je niet terecht kan bij je man en schoondochter. Veel moed en vertrouwen!

      Verwijderen
  5. Iedereen moet wel eens door donkere valleien in zijn leven. Soms ging ik zo diep dat ik dacht door God verlaten te zijn maar toen schoten mij deze woorden van Jezus te binnen: "Ik zal niemand niet verstoten die tot mij komt." Eens schreef ik in mijn spiritueel dagboek deze woorden: "Zuchtend in mijn bodemloze afgrond bezocht me de goede God opeens met zijn wonderbare geest van genade, verlangen en smeekbede." Dus hoe erg de situatie ook mag zijn laten we vertrouwen op God die ons op tijd en stond te hulp zal snellen; het kan soms wel eens lang duren maar zijn hulp is onder weg. Ik heb het zo dikwijls ervaren.
    Heer Jezus, kom snel met uw genade en geestelijke troost want zonder U redden we het niet. Help de mensen die gevangen zitten in de zonde en er maar niet uit geraken. Gij hebt mij verschillende keren uit de put getrokken, kom nu en help de mensen die hier komen bidden Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid voor ons gezin. Dat we respect blijven hebben voor elkaar. Dat we genieten van het samenzijn, zeker op deze zomerse avonden. Heer, zegen alle mensen die smeken om Uw hulp. Sta hen bij, elke dag opnieuw. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik bid intens mee voor alle hierboven gevraagde hulp. Ik bid ook al bijna 2 jaren voor een oplossing voor een zoon. Ik blijf volharden, maar vraag me af waarom 😪 mijn gebed (nog) niet verhoord wordt. Maar....hoe moeilijk het ook is: ik blijf zeggen: 'Gods Wil geschiede', maar het is moeilijk te aanvaarden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De boodschap is "blijven bidden" zonder het ooit moe te worden want geen enkel gebed gaat verloren. Ik geloof dat de Heilige Monica wel tientallen jaren gebeden heeft voor haar zoon Augustinus en ten slotte toch gehoor kreeg want hij werd zelfs een grote heilige.
    "Heer Jezus, schenk ons de genade om te volharden in het gebed tot onze laatste ademtocht en nooit het vertrouwen in U te verliezen."
    Ik bid mee voor alle hier vermelde intenties.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heer ontferm u over ons en over onze dierbaren.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lieve dank aan Anoniem van 11.10 u voor de goeie raad te 'blijven bidden' en nooit het vertrouwen te verliezen. U geeft me weer nieuwe moed vol te houden in het gebed. Moge het u heel goed gaan !

      Verwijderen

Een reactie posten