vrijdag, 19 juli 2024

Reacties

  1. Heer Jezus wees voor mij en al diegenen die hier gebeden achterlaten een stralend licht, niet alleen vandaag, maar heel ons leven lang zodat wij met gelatenheid ons kruis kunnen dragen, U volgen en eens veilig bij U aankomen om onze geliefden te omhelzen die ons staan op te wachten om ons te verwelkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geef ons, vaders en moeders die hier voor onze kinderen bidden, de kracht om er voor hen te zijn ondanks alles. Spreek tot onze kinderen die de weg kwijt, dat ze als weggelopen lammeren zich door U zullen laten vinden en naar huis dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Heilige Monica had veel gebeden voor haar zoon Augustinus die serieus op dool was maar door haar voortdurende smeekbeden en tranen bracht God een volledige ommekeer in zijn hart en zo werd hij de grote Heilige Augustinus. Hij had een ontmoeting met de toenmalige bisschop van Milaan, de Heilige Ambrosius en vertrouwde hem toe dat hij het nog moeilijk had met de Bijbel. Maar de bisschop stelde hem gerust en zei:" U mag de Bijbel niet te letterlijk opnemen want het is eerder allegorisch"
    Laten we steeds doorgaan met bidden voor onze geliefden zonder het ooit op te geven want Gods genade wekt onweerstaanbaar in het hart van de mensen. Langzaam maar zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. mensonderdemensen19 juli 2024 om 11:09

      Mijn gebeden werden veelal aanhoord. Ook wat onmogelijk leek werd mogelijk. Vertrouw op de Goede God en Moeder Maria!

      Verwijderen
    2. Dank voor deze aanmoedigende sreun

      Verwijderen
  4. Graag bid ik voor onze zoon. Ik hoop dat hij gelukkig is en blijft, dat hij zin geeft aan zijn leven. Heer, geef ons de inspiratie en kracht om hem te blijven steunen. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten