woensdag, 10 april 2024

Reacties

  1. Heer leer mij te luisteren naar uw stem die in ons binnenste spreekt met allerhande goede ingevingen en de stem te negeren die heel andere gedachten influistert die haaks staan op de liefde zoals: durven néé zeggen of opkomen voor zichzelf. Leer mij mezelf eerder te vergeten en aan mijn medemens te denken die misschien hulp nodig heeft. Geef dat ik de noden bij anderen zie en altijd klaar sta om te helpen. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer, help mij om te geloven. Laat mij dichter komen bij Jezus als leidsman van mijn leven. Vader, verhoor mijn gebed. Ik weet dat u ons altijd verhoort als wij nederig tot U bidden. Amen


      boddden
      God

      Verwijderen
  2. Me kwetsbaar durven opstellen naar God en de medemens... is een houding van nederigheid. Ik wil niet oordelen, me niet boven andere mensen stellen. Gewoon, tochtgenoot zijn, samen op weg, geïnspireerd door Jezus... dat is mijn wens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer, begeleid onze kinderen en kleindochters op hun terugreis van vakantie. Dank Heer voor alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heer, Ik leef zo intens mee met de pijn die mensen in Oekraïne en Gaza ondergaan door vooral menselijk en ook materieel verlies. Geef hen bijzonder veel moed en sterkte en laat aub die oorlogen dringend eindigen Dank 🙏 U.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heer zegen ons gezin. Laten we licht kunnen en mogen zijn. Wees werkzaam in ons. Geef ons kracht, geef ons leven, vrede en alle goeds.
    Geef dit ook aan allen die ons gebed nodig hebben Heer.
    Zegen alle mensen, die het moeilijk hebben. Wees hen nabij. Amen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten