zaterdag, 24 juni 2023

Reacties

  1. Dank aan de SCHEPPER van alle leven. Help mij om alle gegeven talenten te ontwikkelen om er te zijn voor iedereen om mij heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag worden ze priester gewijd. Bid voor hen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laten we ook bidden voor alle gebroken relaties, opdat er licht mag schijnen uit welke hoek ook. Ook op de relaties die nog niet helemaal aan de breuk toe zijn, opdat ze licht mogen ontvangen hoe ze verder moeten gaan. Zonder licht komen ze niet verder. Gods licht moge hen verlichten!! En geef hen de genade dat het vertrouwen in elkaar nog hersteld kan worden!!

      Verwijderen
  3. Heer Jezus Christus U heeft gezegd Mijn Vrede geef IK u ,wij bidden u om deze Vrede in ons harten,voor heel de mensheid op moeder Aarde , Ave Maria !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heilige Jozef wij danken u op u voorspraak mijn kleinzoon student 18 jaar TU Eindhoven een kamer heeft gevonden!,hij zelf de Noveenkaars laat branden uit dankbaarheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is precies 4 jaar geleden dat mijn echtgenoot aan een zware chemokuur moest beginnen.In maart 2020 werd hij genezen verklaard. Ik dank de Heer voor dat wonder. Ook kregen wij van alle kanten hulp, niet te geloven. De barmhartigheid van
    onze Heer is eindeloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid voor onze dochter en schoonzoon in hun zoektocht naar een geschikt huis.
    Heer, leid hen, inspireer hen. Wij vertrouwen op u. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bidden voor het zielenheil van een gisteren overleden buurvrouw. Dat ze herenigd mag worden met haar vader en moeder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten