maandag, 5 juli 2021

Reacties

  1. Heer laat ook mij opstaan opdat ik Uw weg kan bewandelen.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik bid voor Jeanne, die ons gisteren zei dat ze vandaag een onderzoek heeft. Moge de Heer u laten voelen dat hij bij u is, Jeanne, en moge alles goed zijn. Laat ons ook bidden voor de arts, en voor alle artsen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u wel,Unknown,het onderzoek is goed verlopen. De arts heeft een wijziging van medicatie voorgeschreven. Nu zien wat het geeft. En volgende week op controle na een ingreep die ik onderging op 4 juni. Ik ben de Heer zeer dankbaar; Hij is mij nabij, dat geloof ik. Ik heb al zeer veel meegemaakt aan operaties, borstkanker enz. En als 't God belieft mag ik op 9 september mijn 80ste verjaardag vieren. Héél veel redenen om God te danken, ook voor de goede zorgen door competente artsen. Dank u wel, ook u, voor uw gebed.

      Verwijderen
  3. Graag wil ik bidden voor alle zieken, ook voor de vriendin van mijn zus die bij een val haar knie heeft verbrijzeld en waar de dokters nog niet goed weten wat doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Heer, wees mij nabij in mijn angst. Dat ik in het moment blijf leven en vrij mag worden van wat mij tegen houdt. Het is soms zo moeilijk om hier mee om te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil mij in gebed met u verenigen en hoop dat u rust mag kennen; dat geen angst u nog verlamt en dat uw leven zo héél veel mooier mag worden.

      Verwijderen
  5. Ik wil uw gebed vragen voor een religieuze zuster die aanvoelt dat ze de grote overstap gaat maken naar Gods eeuwige Liefde. Moge zij vrede dragen in de tijd van overgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bid met u voor deze intentie. Moge deze zuster vredig de weg gaan naar haar Heer; dan mag zij leven in het Licht en in de Liefde van de Eeuwige.

      Verwijderen
    2. Mijn gebedsintentie is ook hiervoor.

      Verwijderen

Een reactie posten