maandag, 6 febr 2023

Reacties

  1. Kunnen we aub samen bidden voor een ommekeer in het contact met mijn muziekinstrumentleraar op de academie. Dat er iets gebeurt waardoor de sfeer aangenaam zal zijn. Dat er liefde komt in plaats van ergernis - dat er ook een aanleiding hiertoe zal zijn... zodat ik zal kunnen doorgaan met de lessen en mijn examen vlot kan doen in juni. Ook voor een juiste houding voor mij tijdens spanningen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bid met je mee. Ik bid opdat de Goede God u beiden inzicht mag geven in een correcte en leerzame houding voor jullie beiden.
      Muziek kan zalvend zijn voor hart en ziel. Moge God jullie gaven van leeraar en leerling overvloedig stimuleren en jullie inzicht geven in de opleiding.
      Amen

      Verwijderen
    2. Ik bid zeker met u mee.

      Verwijderen
  2. Goede Vader,
    Danku voor de mooie vakantietijd die we hadden. Danku voor de liefdevolle kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen die we hebben. Danku voor alles wat wij uit Uw handen mogen ontvangen.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik hebjes reden om veel te danken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil bidden voor de vriendin van mijn kleinzoon die voor haar droomjob soliciteerde en reeds bij de 3beste was maar we bidden dat alles mag eerlijk gebeuren want vorige keren was ze bij de 2 beste maar heeft geen speciale connecties dus hopelijk 🙏 wij hopen en bidden voor haar het beste

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Moge de Heer Jullie allen en ons nabij zijn.Zijn wegen zijn de onze niet vaak.Hij weet,maar wij begrijpen niet....mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele speciale dag vandaag ... Dank u heer voor alle goede momenten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten