maandag, 1 nov 2021

Reacties

  1. Vader, vandaag bid ik voor mijn ouders, familie en vrienden die overleden zijn. Neem hen op in uw heerlijkheid, ook zij die hier op aarde niet Uw woord beluisterd hebben. Het waren goede mensen. Ook denk ik aan alle kinderen, vriendjes, die ik in het verleden heb weten sterven door het verkeer.
    Laat hen uw engelen zijn.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bid mee met deze persoon zijn intenties.
      Mag ik ook een gebed voor onze zaak van ons ongeval die deze maand word uitgesproken dat het goed mag aflopen aangezien we daardoor in zware financiele problemen zijn geraakt.

      Verwijderen
  2. Lieve Heer, wilt U mij nabij zijn bij alles wat ik doe. Zodat ik meer rust mag ervaren en per dag leef.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een nieuwe maand is gestart. Er is een mijlpaal. Ik wordt weldra 65. Ik dank God voor de vele gekregen kansen en uitdagingen, zelfs de tegenslagen hebben me sterk gemaakt. Dankjewel voor de vele ontmoetingen op mijn pad. Dankjewel voor mijn familie en vrienden die nog leven of overleden zijn. Bescherm mij, bemoedig mij steun mij en zegen mij in de herfst van mijn leven. Waak over allen wie en alles wat mij dierbaar is. Laat de gemeenschap van heiligen mijn voorspraak bewerkstelligen voor een heilvol en heilig leven in goede gezondheid. Jezus wees uw zondaar genadig. Moeder Maria wees mij nabij op mijn levensweg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik bid mee met jullie allemaal : mensondermensen, anoniem van 06:43,anoniem van 09:57 en Frank De Clercq. Moge de Heer ons allen zegenen, en ook die voor wie we bidden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten