zondag, 3 maart 2024

Reacties

  1. Voor' Vrede in de harten en in de Wereld
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja elke dag bid ik om vrede in de wereld en de harten van mensen, de wereldbeelden die zoveel onschuldige mensen raakt maakt me bang en angstig. Dat de wereldleiders toch eens vrede konden vinden zou de wereld er anders uit zien.

      Verwijderen
    2. Ik bid ook veel voor de wereldvrede. Hoe die machtige leiders voor een stuk gronden land duizenden mensen laten sterven. Armoede honger en ziekte steken de kop op. Wat een schrik moeten die mensen hebben, terwijl wij al angstig zijn over onze toekomst. Heer bescherm ons en onze wereld.

      Verwijderen
  2. Ik wil bidden voor mijn nichtje, die vandaag voor 3 weken naar de Filipijnen vertrokken is. Samen met haar vriend op zoek naar zijn Roots. Zegen hun samenzijn.
    Ook bid ik voor een moeder en haar zoon. Dat de moeder niet meer bang hoeft te zijn voor de zoon, dat zij rust mag vinden. Laat de zoon tot juiste inzichten komen. Laat ze beiden de juiste helpende mensen tegenkomen.
    Zegen een jongeman, die probeert zijn alcoholprobleem onder controle te krijgen.
    Zegen ook mijn gezin en onze worstelingen.
    Heer geef ons allen kracht en leven. Vrede en alle goeds. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik bid voor iedereen die dat vraagt.
    Wilt u bidden voor mijn zoon, hij heeft het heel moeilijk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik bid voor sterkte voor lichaam en geest .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heer, geneesheer aller tijden, genees onze wereld, genees alle kinderen waarvoor moeders bidden, genees ook mijn dochter waarvoor dank.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten