woensdag, 9 aug 2023

Reacties

  1. Graag gebed voor ons gezin. Voor ons als ouders. Geef ons de kracht om op een juiste, goede manier om te gaan met de verschillen tussen de kinderen. Ze zijn allemaal Uw kinderen, geef hen de kracht om het goede te doen in hun leven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer, ik bid U om kracht kritiek te leren
      accepteren en de gevoelens van wrok om te buigen naar liefde . Amen.

      Verwijderen
  2. Ik bid dat ik iemand mag ontmoeten die mij eenzaamheid verlicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor Didier Spetebrood,
    die ernstig ziek is.
    Heer, raak hem aan, help hem om met zijn situatie op een zo goed mogelijke manier om te gaan. Geef kracht, moed en wijsheid aan hem en de mensen rondom hem. Aan de dokters die samen met hem deze moeilijke weg bewandelen.
    Voor U is niets onmogelijk Heer maar niet wat ik wil maar Uw wil geschiedde
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik bid voor al de intenties die hier vermeld zijn... Amen.
    Heer, welke weg jij voor ieder van ons uitgestippeld hebt, weten we niet. Maar als lijden en pijn ons treft, wees ons nabij. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Heer, wees mij zodat het goed mag blijven gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid voor iemand - heel lang geleden alcohol verslaafd - die als zelfstandige momenteel te weinig inkomen heeft. Heer, zorg aub voor dringend nieuwe bestellingen. Dank U. Ben bang dat hij uit angst weer zou beginnen drinken. Ik bid ook voor kracht en vooral 'geloof' in een verbetering van mijn gezondheid. Ik bid ook mee voor ouders en kinderen, voor eenzame persoon, voor zieke persoon. Goede God: Help ! Dank U !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heer ontferm U over mijn familie dat wij in harmonie en onder de bescherming van elkaar in harmonie mogen samen leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor mijn nicht Maria 87 jaar die plotseling blind is geworden en worsteld met de verhuizing uit haar eigen huis.Geef haar rust Heer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten