dinsdag, 8 aug 2023

Reacties

  1. Dankbaar wil ik bidden voor onze kinderen, die vandaag thuiskomen van de WJD. Zegen alle jongeren, waar ook ter wereld dat ze licht kunnen en mogen brengen. Dat ze vrede en vreugde zaaien rondom hen. Dat ze zelf heel veel levensvreugde mogen ervaren ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geweldig wat u schrijft ik pas mij daar voor 100% bij aan.Wat mogen wij dankbaar zijn met onze paus, een geweldige lieve man met veel charisma.

      Verwijderen
  2. Ook ik bid mee met jullie ,dat de boodschap van onze goede Paus bij al die jonge mensen blijve nazinderen en werkelijkheid wordt in hun leven van elke dag !
    Leven zonder angst en zelfzucht !
    Maar wél door regelmatig in stilte bij de Vader te vertoeven !
    Wàt er dan ook gebeure ...dat heet dan gelukkig zijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jezus zocht regelmatig de stilte op om te bidden, om voeling met de Bron te bewaren. Heer, help mij om ook elke dag de stilte op te zoeken, om de band met het Innerlijke te bewaren en hieruit de kracht putten om als christen verder door het leven te gaan. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Heer, blijf mij nabij zodat ik me goed mag blijven voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heer,
    Open de geest en hart van Didier Spetebrood die getroffen is door een hersentumor. Dat hij ontvankelijk mag zijn voor de oplossingen die artsen hem aanbieden. Heer, zorg dat de artsen de mens achter de ziekte niet uit het oog verliezen en begeleidt hen in denken, doen en laten.
    Het zou mooi zijn indien Didier geneest maar niet mijn wil maar Uw wil geschiedde
    Am

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten