maandag, 24 juni 2024

Reacties

  1. Ik blijf bidden voor de mensen die hier gebedsintenties hebben geplaatst. Moge de Heer de zieken bijstaan en allen helpen die moeilijkheden ondervinden. Heer schenk ons uw Geest en leidt ons doorheen onze beproevingen. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u wel dat u voor ons bidt.
      Veel mensen hebben niemand meer die voor ze bidt.

      Verwijderen
  2. Laten we ook blijven bidden voor mensen die kampen met onrust, angsten en onzekerheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer ontferm u over de mens met al zijn noden en vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heer, bescherm ons van alle kwade. Ik bid mee voor de noden van deze mensen. Ik bid voor de wereldvrede. Ik bid voor de zieken om moed en kracht, voor alle mensen die leven in angsten. Heer wees ons altijd nabij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heer, ik bid tot u.
    ik ben zo neerslachtig. Er zijn angstige, onrustige gedachten, wat mij belemmeren in uw vrede te leven.
    Ik verlang er na.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We verlangen allemaal naar innerlijke rust en vrede. Schietgebedjes regelmatig herhalen kan soelaas bieden en soms een grote innerlijke rust geven. Ik spreek van ervaring.
      Heer ontferm U over ons,; Maak mijn hart gelijkvormig aan het Uwe; Heer uw liefde is zo groot; dat zijn enkele voorbeelden. Denk na een schietgebedje aan de mooie momenten van je leven die eigenlijk allemaal genaden zijn van de Heer en betuig Hem uw dankbaarheid. Dankbaarheid wordt dan stilaan een vredig gevoel dat alle angst en onrust de kop indrukt. Ik hoop dat deze tip je kan helpen

      Verwijderen
    2. Nog een mooi schietgebedje: "Heer Jezus uw liefde is zo groot, help mij in mijn zielenood." Bidden voor de mensen in nood zelfs al hebben ze ons enig leed bezorgd kan ook helpen.

      Verwijderen
  6. Dank u voor wel.
    Ik overdenk het in mijn hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heer, zegen ons gezin. Neem aub alle negativiteit weg. Geef ons een liefdevolle en oprechte communicatie. Leer ons al het goede, hé mooie te zien en dat meer aandacht te geven.
    Heer zegen allen die nu oordelen over de examens. Geef hen wijsheid en inzicht opdat ze met heel veel goedheid en mildheid de juiste beslissingen nemen.
    Heer geef ons vertrouwen.
    Geef ons kracht, geef ons leven, vrede en alle goeds. Amen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten