zondag, 8 sept 2024

Reacties

  1. Heer, mag ik u vragen voor een wonder. Ik kan niet meer. Heel de nacht heb ik niet geslapen. Waarom is het zo moeilijk binnen ons gezin?
    Geef ons/mij aub opnieuw leven, kracht, vrede en alle goeds. Ik smeek u om hulp.Help ons allemaal . Ik weet echt niet hoe het verder moet. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maria , op uw feestdag, smeken wij: aanhoor en verhoor deze radeloze mens !

      Verwijderen
    2. Heer Jezus verjaag de machten van het kwaad die dat gezin tergen. Hoe dikwijls ben ik niet verlost geweest op staande voet van zij die mij belaagden tot laat in de nacht maar door tot U te bidden en te smeken heb ik altijd gehoor gekregen. Ook tot uw Moeder, wiens feest het is vandaag, heb ik dikwijls geroepen en werd ik meerdere malen geholpen. Help nu dat gezin staande te houden want zonder de hulp van hierboven kunnen wij niets beginnen. Amen
      Heer, dat de liefde mogen branden in onze harten en aanstekelijk mogen zijn. Heer schenk ons de genade om altijd te blijven vertrouwen zelfs in de meest uitzichtloze situaties. Amen

      Verwijderen
    3. Ik bid zeker mee!

      Verwijderen
    4. Ik bid heel graag mee voor al jouw wensen/smeekbeden! Vrede en alle goeds!

      Verwijderen
  2. Here we vragen U geef dit gezin nieuwe kracht- geef hun wat ze vragen aan U, U zegt dat U onze hulp bent en onze Trooster- Here we bidden dat U dit gezin wil aanraken met Uw Geest- U die helpt en troost in deze moeilijke tijd- help Here, help!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer, wilt u aub dit gezin bij elkaar houden. Heilige Monica, bid voor hen. Christus, ontferm u.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heer, ik bid voor dit gezin. Zoveel mensen met wanhoop. Zij die het niet meer zien zitten, uitgeput en moedeloos. Wij hebben uw kracht en oplossing nodig om verder te kunnen. Wij willen samen bidden voor hen. Waar 2 of meer samen zijn daar is de Heer in ons midden. Lieve moeder bid voor ons. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Laten we op vertrouwen dat de Heer altijd bij ons is. Hij weet in wat voor moeilijke situatie we zitten. Hij zal ons helpen doorheen te komen.
    Heer ontferm u over ons.
    Amen.

    U over ons

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid mee voor alle intenties.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bidden blijven bidden en vertrouwen in eenoplossing veel moed

      Verwijderen
  7. Ik bid voor mijn schoonzus, getroffen door uitgezaaide kanker! Ik vind het zo erg voor haar, alhoewel ze hiermee vrede heeft. Hoe kan ik haar helpen, steunen, bemoedigen...???
    Bidden jullie a.u.b. mee? Dat de palliatieve sedatie waarvoor ze gekozen heeft, een einde brengt aan haar pijnen... Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hond laten inslapen omwille van helse pijnen, ongeneeslijk ziek. Het klinkt misschien raar, maar het is de eerste keer in mijn leven, dat ik het hier heel moeilijk mee heb. Zonder dat je het beseft, groeit er een band tussen het huisdier en mezelf. Ik merk ook dat mijn partner en onze zoon, het gemis heel erg voelen. Graag wil ik dit gemis een plaats geven in ons leven. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten