zondag, 28 febr 2021

 Laat ons bidden ...

Reacties

  1. Laten we samen bidden opdat deze weg naar Pasen ons mag leiden naar inkeer, bekering, hoop en verdiept vertrouwen zodat we als nieuwe mens verrijzen met de Heer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vasten is zo moeilijk in deze tijd waarin we denken niet te kunnen leven zonder al dat materiële. Maar ook vasten qua geest is niet eenvoudig.
      Daarom bid ik samen met u dat we in deze tijd meer mogen groeien naar eenvoud en zuiverheid.

      Verwijderen
  2. Goede Vader, Sta mijn schoonbroer bij nu zijn leven ten einde loopt. Laat hem rustig voor altijd inslapen en neem hem daarna op in uw licht.
    Ik bid ook tot U voor de overleden weduwe van mijn allerbeste vriend die veel te vroeg gestorven is in 2004. Ze hebben zich beiden met hart en ziel ingezet voor de parochie en het verkondigen van uw boodschap in allerlei organisaties. Laat hen beiden leven in uw eeuwige heerlijkheid.
    Amen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bid mee voor uw schoonbroer. Heer, neem hem op in uw heerlijkhid, en ik bid ook voor de overleden weduwe van uw beste vriend. Ik bid ook voor u, beste Pelgrim. Ik vraag ook een gebed voor mezelf. Dank u, en dank U Heer.

      Verwijderen
  3. Lieve Heer,

    Zegen en bescherm al mijn communicatie's met eenieder ; elke dag opnieuw, zend Uw heilige Geest hierrond , want ikzelf zit in een kluwen hierrond . danku
    alsook mijn schoonmoeder die in het ziekenhuis verblijft om kracht en zegen en bescherming over haar en een bidvriendin van mij die " snel " geopereerd moeten worden woensdag as. danku

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Heer, wees mij nabij in deze tijd. Zodat ik rust voel en positiviteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik bid mee voor al die intenties, voor de overledenen en voor de nabestaanden die het soms zo moeilijk hebben. Ik bid ook voor die dame die woensdag as. geopereerd moet worden. Dat alles goed moge verlopen. Ik vraag ook een gebed voor mijn broer.Heer,verhoor ons gebed.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten