zondag, 5 mei 2024

Reacties

  1. Wil aub in dankbaarheid mee bidden voor een jarige priester
    Heer, dank voor de woorden die U dagelijks in zijn mond legt waardoor ze troost en bemoediging zijn voor wie hij ontmoet. Dank voor zo'n priester die getuigt van Uw dienstbaarheid. Heer zegen hem, geef hem gezondheid om nog vele jaren ten dienste van uw Kerk te staan. Dank u Heer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laten we bidden voor alle priesters. Dat ze allemaal naar de heiligheid streven en voorbeeldige herders blijven voor hen die ze moeten leiden.

      Verwijderen
  2. Heer dompel deze aarde in een bad van liefde zodat alle oorlogen snel uitdoven en de kinderen kunnen opgroeien in vrede en harmonie. Stort over ons een geest van genade en smeekbede zodat we leren voortdurend te bidden in ons hart en we zouden meewerken aan de verspreiding van de liefde in deze wereld want daar waar liefde is daar is God, Daar is Hij werkzaam. Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In gebed en gedachten dichtbij ieder die nood heeft aan een uitgestoken hand, een schouderklopje, een duwtje in de rug ... in gedachten en gebed dicht bij ieder die eenzaam is en op zoek is naar liefde. Wij eenieder de weg naar het Licht Heer ... hartverwarmende groet en voor ieder van jullie een liefdevolle "zon"dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een geschenk, genade dat iemand aan ons denkt iemand voor ons bidt. Het verblijdt mijn hart.
      Dank u.

      Verwijderen
  4. Ik bid intens mee voor alle intenties en voor alle priesters. Moge de liefde overheersen en een einde maken aan alle oorlogen, aan alle pijn om verlies, kwetsuur en leed. Ik ben 90 jaar en maakte de invasie en de bombardementen door de Duitsers in WOII mee. Verschrikkelijk !!! Ik voel de pijn en ellende mee bij elk nieuw bombardement. Goede God, laat die oorlogen snel eindigen zodat iedereen weer rust en liefde ontdekt. Dank U Goede God !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik bid mee.
    En ook voor u.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik bid voor al de intenties die hier vermeld zijn. Amen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten