maandag, 29 april 2024

Reacties

  1. Vandaag moet de moeder van een vriendin een delicate operatie ondergaan. Gelieve mee te bidden voor een succesvolle afloop en voor kracht en vertrouwen voor moeder en dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O God van liefde, schenk ons vandaag de gave van zachtmoedigheid. Had U niet gezegd tegen uw uitverkorene Mechtild van Hackeborn deze mooie woorden: "Wilt je echt mijn welbeminde dochter zijn, een dochter die op mij gelijkt Leg er u op toe altijd een rustig hart te bezitten met vredige gedachten door met niemand niet te twisten maar altijd geduldig en nederig toe te geven. Toon u ook aan allen toegeeflijk en welwillend en geef ook aan hen die beproefd of bekoord worden uw steun en uw troost" Help ons vandaag Heer deze mooie opdracht te vervullen zodat uw genade kan inwerken op onze entourage.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer zegen alle gezinnen, die het moeilijk hebben. Zegen ouders en kinderen. We hebben elkaar nodig. Geef ons allen kracht en leven, vrede en alle goeds. Leer ons verdraagzaamheid, liefde, waardigheid, ... te voelen en te delen met elkaar. Geef rust in ons hart.
    Amen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik bid voor alle mensen die een dierbare persoon moesten afgeven... Veel moed, troost en omarming op de moeilijke momenten toegewenst! Ik hoop dat iedereen zich gedragen voelt in geloof, in tochtgenoten die luisteren naar hun verhaal en er gewoon 'zijn' voor elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten