.

.

zaterdag, 2 juli 2016

Laat ons bidden ...

6 opmerkingen:

 1. gebed voor mijn jongste dochter: dat zij mag bevrijd worden van de demonen van de islam en terug mag keren naar Gods Huis
  dat velen het sacrament van de verzoening mogen ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor allen die morgen de processie meevolgen in Tongeren t.g.v. de Kroningsfeesten. Dat Maria hen begeleidt en dat zij door haar gesterkt een zegen mogen zijn voor allen die zij ontmoeten. dat allen die er niet kunnen aanwezig zijn toch in gebed verbonden zijn met Maria .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gezonde mensen mogen de moed niet verliezen om dagelijks te bidden voor de noden van de mensen dat de barmachtige Heer zich over hen zou ontfermen laat ons er dagelijks aan denken wij die dat nog kunnen (Madeleine)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag wil ik speciaal bidden voor de soldaten en politiemensen die dagelijks werken om onze wereld in goede banen te leiden, vaak met risico van hun eigen leven. Moge zij bij God de moed vinden om elke dag opnieuw hun taak ter harte te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor Michiel dat de Barmhartige Vader hem mag genezen van zijn angsten en onzekerheden en dat zijn ouders het geloof in God mogen terug vinden Laat ons bidden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor allen die met vakantie zijn. Dat ze mogen genieten van alles wat hen gegeven wordt en dat zij tijd vrijmaken voor U, God.Ik bid dat zij veilig thuis mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen