.

.

woensdag, 2 mei 2018

Laat ons bidden ...

4 opmerkingen:

 1. Goede Heer, dank U voor deze nieuwe dag. Help ons vandaag een instrument te zijn van Uw ware Liefde. Help ons dankbaar te zijn voor wat we hebben en voor wie we zijn en niet te treuren om wat we niet hebben, om wie we niet zijn. Vergeef ons dat we teveel bezig zijn met materiƫle bekommernissen en daardoor al het mooie rondom ons dat we gratis krijgen niet zien. Dank U. Amen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deel volkomen dit gebed.
   Bedankt om dit zo mooi te veerwoorden.

   Verwijderen
 2. Heer God, leer mij omgaan met de eenzaamheid eigen aan het menselijk bestaan en die tot een ruimte maken om Jou te vinden. Leer mij oog krijgen om de eenzaamheid te zien van mensen die er aan kapot gaan en hen nabij te willen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. God, vandaag heb ik een heel lijstje om te bidden. Zegen, Heer, het huwelijk van mijn zoon die vandaag 10 jaar met plezier getrouwd is. Geef vol leven, Heer aan mijn vriend Toon die moeizaam uit de coma komt en strijdt om terug echt te leven, zegen zijn echtgenote met moed en zorg. Tenslotte vraag ik U de roep van de Witheren van Averbode om jonge Norbertijnen te mogen verwelkomen, om die vraag te beantwoorden. Ik bid U.

  BeantwoordenVerwijderen