.

.

dinsdag, 29 mei 2018

Laat ons bidden ...

6 opmerkingen:

 1. Goede morgen Heer , help mij los te komen van materiƫle bekommernissen om zo ruimte te maken voor U en Uw liefde uit te dragen. Dank U.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heer mijn God wees mijn geleider, wees mijn kapitein en leg de steven van mijn schip in de storm en laten we varen onder uw commando !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heer, ik dank U voor het getuigenis van bisschop Michaƫl Curry op het huwelijk van Harry & Meghan. Maar vooral dank om zijn oproep voor morele waarden bij het Witte Huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag wil ik bidden voor die persoon die gisteravond iets neerschreef... Die persoon die het zo moe is, te bidden zonder ooit een antwoord te horen... Ik wens u veel moed, want ik weet uit ervaring hoe pijnlijk dit kan zijn. Maar blijf aub geloven dat God van u houdt, dat Hij er is, al voelt ge hem niet. Ik bid voor u.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. God, het verlangen dat ik voel naar U is Uw vraag aan mij: 'Kan je helemaal vrij worden voor mij?' Iedere dag opnieuw leeft deze vraag op, en worden de keuzes die ik moet maken ondergeschikter aan Uw wil. Laat ons bidden om deze weg te kunnen gaan, elkaar daarin te kunnen herkennen, en de vreugde te delen die de beloning is uit de hemel.

  BeantwoordenVerwijderen