.

.

zaterdag, 21 april 2018

Laat ons bidden ...

5 opmerkingen:

 1. Heer,zegen mij en ons vandaag. Schenk ons dankbaarheid voor wat we elke dag opnieuw ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede morgen Heer, iedereen die dit leest, dank U voor deze mooie dag, voor de zon, voor de ontluikende natuur , de lieve en warme mensen die we vandaag mogen ontmoeten. Heer Gij raakt mij heel diep , ook op dit moment voel ik Uw liefde heel sterk en dat ontroert mij. Elke dag bid ik voor één speciaal iemand die heel diep in mij zit en toch fysiek ver af is. Ik doe dat ook vandaag en ik weet dat Gij hem ook vandaag zult dragen en aanraken met Uw Liefde. Ik mis hem , doe je hem de groeten van mij ? Dank U.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve HEER,zoals U weet,heb ik paniekaanvallen en veel angsten.
  Ik wordt zo opgehaald,om iets leuks te gaan doen.
  Ik vind het zo eng,wilt U met mij meegaan vandaag Heer?
  Dank U wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste , ik leef met je mee want ik weet waarover je spreekt. Laat het monster van de angst je leven niet overnemen. Geniet van leuke dingen, wees blij om de mooie dingen , de lieve en warme mensen die om jou bekommerd zijn. Open je voor de Heer ook in je angsten want hij is de goede herder. Als voert jouw weg nu door donkere kloven, vrees geen onheil, want Hij staat jou bij, zijn stok en staf zijn jouw stut. Ik wens je veel sterkte.

   Verwijderen
 4. Vandaag ontvangt Camille het H. vormsel kom H .Geest wil blijvend in haar wonen haar genezend aanraken en ook alle kinderen van haar klas
  opdat het allen Uw kinderen mogen blijven .Amen

  BeantwoordenVerwijderen