.

.

zaterdag, 10 maart 2018

Laat ons bidden ...

13 opmerkingen:

 1. Goede morgen Heer , dank U voor deze dag, dank U voor het leven hoe moeilijk het soms ook is. Help ons om Uw licht te zien als het donker wordt. Vergeef ons dat we soms enkel onszelf zien en U en Uw mensen vergeten. Dank U.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heer geef mij iets van de tollenaar uit het evangelie van vandaag. Geef dat ik in alle eenvoud naar U kom want wie ik ben heb ik van Jou gekregen. Laat me wat ik heb in alle eenvoud in dienst van anderen stellen want alles is gave

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Heer "Wees mij ook zondares ,genadig"! Ik vraag U geduld, kracht en genezing voor lieve mensen die mij nauw aan 't hart liggen !Dankje Heer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heer, wees ook mij genadig. Help mij te buigen voor mijn Lot en het in alle nederigheid te aanvaarden ipv ervoor te vluchten. Help mij om enkel goede daden te stellen.Stort Uw Liefdevolle zachte kracht over mij heen opdat ik mag genezen. Dank U, Heer !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede God Zegen de twee jonge mensen die vandaag in onze kerk in het huwelijk treden mogen ze elke dag opnieuw Uw Zegen ervaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Heer,mijn kind is van het pad af en wil niets met U van doen hebben.
  zegt ie........
  Hij zoekt en zoekt en zoekt....
  Heer probeer hem te bereiken,mij lukt het niet meer.
  Wilt u allen met mij mee bidden alstublieft...?
  een verdrietige moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste mevrouw, ik voel uw verdriet en ik bid zeker met u mee. Met veel geduld,Liefde en Gods genade zal het hart van uw kind zich wel terug openen ...

   Verwijderen
  2. Ik maak mijn intentie nu om telkens ik het rozenhoedje bid uw bede mee op te nemen.
   Vergeet ook niet uw zorgen aan Maria toe te vertrouwen. zij is moeder en heeft veel zeer veel geleden. Denk aan de H.Monika, zij heeft jaren onder tranen gebeden voor de bekering van haar zoon Augustinus. Het is een heilige geworden.
   Bidden, bidden en blijven bidden. Ik doe het met u. Goede moed.

   Verwijderen
  3. Lieve anoniem,
   ook ik beloof je intentie mee te nemen in mijn pover gebed.
   Moge de Heer je kind diep aanraken.

   Verwijderen
  4. Niet opgeven, mam, nooit opgeven: blijven bidden, bidden is kloppen aan de deur van onze Heer, die uw smeekbede naar God brengt, niet opgeven, blijf lief hebben !

   Verwijderen
 7. Heer, leer ons dankbaarheid zijn!
  Enkel Uw zegen volstaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik bid ook mee voor u en voor uw kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik neem deze intentie mee in mijn dagelijks gebed voor u en uw kind dat de Heer jullie zullen zegenen en dat alles goed komt

  BeantwoordenVerwijderen