.

.

dinsdag, 26 december 2017

Laat ons bidden ...

4 opmerkingen:

 1. In deze kerstperiode bid ik speciaal voor mijn bovenbuur Danny, die vorige week is gevonden nadat hij enkele dagen eerder op zijn appartement is overleden. Ik had zijn begeleiding en de politie een jaar eerder gevraagd om de man op te nemen in het ziekenhuis, omdat hij ernstig ziek was. Hij was alkohol verslaaft en schreeuwde het dag en nacht uit. Maar de wijkagent zei me dat er geen plaats was voor hem in het ziekenhuis. Net zoals Jozef en Maria er geen plaats was in de herberg. Het duurde dagen eer de wijkverantwoordelijke mij geloofde dat de man overleden was. Niemand heeft hem gemist gedurende meer dan 10 dagen. Dat hij nu mag thuiskomen in Gods Vaderhuis en aanzitten aan de tafel van de Heer. En dat hij mag opstaan in een nieuwe morgen aangestoten door het licht van God zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. H. Stefanus, geef ons de moed om te getuigen van ons geloof. Geef ons de mildheid van hart voor wie ons kwaad doen en te bidden
  "Heer, reken het hen niet aan"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede God dank U wel dat U ons door de H Stefanus laat zien dat U ons nooit in de steek laat. Dat wij ferm moeten staan en uitkomen voor ons geloof. Amen.

  BeantwoordenVerwijderen