.

.

maandag, 13 november 2017

Laat ons bidden ...

5 opmerkingen:

 1. Heer, geef me de moed om stap voor stap terug de weg van de hoop en het vertrouwen. Geef me terug kracht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bid met je mee,maar zelf moet je ook iets doen om aan kracht te winnen,goed eten ,misschien wat vitamines een wandeling,onder de mensen komen ,als het voor je mogelijk is een kaarsje gaan laten branden in een kerk.
   Eens had ik een droom die me uit alle miserie gered heeft;'ik zwom in een heel erg vervuilde oceaan,achterna gezeten door een zwarte verschrikkelijke haai,dan dook er plots een mooie kleurrijke vis op,die me op zijn rug wierp hij voerde me naar helder mooi water,een oceaan van het mooiste blauw dat er kan bestaan---sinds die droom wist ik dat Jezus me gered had,nog steeds is dit beeld mijn houvast als het moeilijk gaat ,ik wens je ook een mooie Vis toe !!!xxx

   Verwijderen
 2. Ik bid met je mee geloof in zijn grote Liefde, je kan ook zeggen "Jezus ik vertrouw op U"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gebed is machtig !!!dank voor alle voorbidders voor mijn zus wiens kinderen niet meer thuis kwamen,de kinderen zijn beiden apart met hun echtgenoot het gaan goed maken,omdat ze een mooie kerstmis zonder ruzie verlangden
  Dank U goede God,dank aan alle mensen die baden voor deze intentie,nu nog danken ,God danken voor deze gebedsverhoring,Heer wij loven en prijzen U voor Uw goedheid en hulp dank U Heilige Geest,dank U Jezus die dit mogelijk hebt gemaakt door Uw Verlossingswerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jezus, geef mij meer geloof in uw vergevingsgezindheid, maak mij mild voor de anderen, want ikzelf heb dagelijks vergeving nodig.

  BeantwoordenVerwijderen