.

.

donderdag, 26 oktober 2017

Laat ons bidden ...

11 opmerkingen:

 1. Heer, we gaan naar november...de maand waarin we de doden gedenken.
  Laat ons hen dankbaar herinneren en neem Gij Heer hen op in uw eeuwige vrede

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou aan voorbidders willen vragen ,een familie in hun voorspraakgebed op te nemen ,die in ruzie leven,twee dochters tegen over de moeder,mijn zuster.Voortdurend maken ze elkaar verwijten per sms of telefoon,dan wil mijn zus het gaan goedmaken en haar excuses aanbieden maar met een schrijfboek in haar hand,waar alles staat opgeschreven wat de kinderen haar ooit hebben aangedaan en alles goeds dat zij voor hen deed -----ik heb haar gevraagd om eens te proberen het goede op te schrijven en zich niet meer bezig te houden met negativiteiten want al haar organen zijn aangetast ,waarschijnlijk door de woede,ze kan haast niet meer ademen ,moet voortdurend aan de zuurstof.Hetmoest me even van het hart ik heb er alle vertrouwen in dat als mensen meebidden voor vrede in die familie ,dat er spoedig inzicht komt van beide zijde.Dank Heer dat U naar ons bidden luistert.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik bid ook mee : voor je zus, voor haar twee dochters, en ook voor jezelf, want het doet zo een pijn, onze dierbaren te zien lijden! Veel moed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bid zeker mee met de overtuiging dat de Heer genezing brengt in die moeilijke situaties. 'k ontsteek alvast 'n kaarsje voor jullie bij O.L.Vrouwke. Sterkte!

   Verwijderen
 4. ik bid zeker in het rozenhoedje van elke dag ,veel goeie moed en hopelijk goed nieuws
  sterkte gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank u lieve mensen om het meeleven en mee bidden,ik ging ervan huilen,als de situatie hersteld of beter wordt ,laat ik het zeker even weten +++ XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verzekering van mijn gebed voor de hereniging van uw dierbare famili.
  Heb vertrouwen in "Hem" en "Haar"...op een ogenblik dat je het niet meer verwacht zal hij handelen, op Zijn tijd. Enkel ons voortdurend gebed, dat is het enige dat we kunnen doen op dit ogenblik. Je staat er niet alleen voor want als biddende gemeenschap zijn wij verbonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede God, ook ik bid mee... In mijn leven en familie is er ook on-enigheid.En het heeft ook te maken met situaties uit het verleden...Gezamelijk gebed helpt ..HET GEEFT STEUN ... je staat er niet alleen voor.. Maar het is IN het HART van mensen met "woede" of onvrede dat genezing moet/mag gebeuren ... Daarvoor bid ik ... En jà .. vertrouwen dat ons gebed wordt verhoord en dat er"TER ZIJNER TIJD" genezing zal plaatsvinden...x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank voor medeleven en gebed ,ik dacht eraan in zulke situatie's ook de voorspraak in te roepen van Zélie en Louis Martin,de heilig verklaarde ouders van H.Térése,onze voorsprekers en Gods medewerkers in de hemel x dank.

  BeantwoordenVerwijderen