.

.

donderdag, 20 oktober 2016

Laat ons bidden ...

6 opmerkingen:

 1. Graag gebed voor een vrouw die sinds 2 jaar half verlamd is, veel tegenslagen heeft gehad en nu met een zware longontsteking in het intensief ligt.
  Hartelijk dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor een jonge man die door een onrechtvaardige tegenslag zijn droom niet kon verwezenlijken. Dat heeft zo'n grote impact op hem dat hij verbitterd wordt. Mag hij terug de vreugde in het leven vinden en geboeid raken door de mooie kant van het leven. Veel dank om het meebidden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja,ik bid mee. En ik vraag ook een gebed voor mijn broer, die grote gezondheidsproblemen heeft. Laten we de moed en de hoop niet verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankbaar voor een lieve kleindochter en mooie liefdevolle ouders. Dat het hen goed mag gaan, ze liefdevolle mensen tegen mogen komen en ze bij mogen komen van deze spannende dagen.
  Een gebed voor allen die verlangen en voor hen die liefdevol uitreiken, dat we elkaar in zachtheid en oprechtheid kunnen ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. graag gebed voor het gezin van mijn dochter:dat zij de kracht mag ontvangen om de weg van Jezus te volgen,en dat haar man de genade van vergeving mag ontvangen
  gebed voor een re√ľnie met mijn gezin met kerstmis

  BeantwoordenVerwijderen