.

.

donderdag, 25 augustus 2016

Laat ons bidden ...

7 opmerkingen:

 1. Heer God,
  wij bidden om Vrede in deze wereld; uw Vrede.
  Moge uw Vrede bemind, gedragen en uitgedragen worden.
  Amen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We bidden voor de slachtoffers van de aardbeving in Italie. Mogen zij voldoende hulp krijgen om deze ramp te boven te komen. Mogen zij in de kracht van de Geest sterkte, moed en vertrouwen hebben om te geloven dat God hen nabij is in de hulpverleners....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hortense, ik bid met jou mee. lyda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bidden jullie met me mee voor een jonge, pas overleden vriendin, die me enkele dagen vóór haar dood gebed vroeg voor haar zielenrust? Met dank...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bid met ieder van jullie mee. Alsook voor mijn zoon zijn tweede zittijd. Dat alle mensen het nodige geluk vinden in hun dagtaak en waardering en beloning krijgen voor hun inzet. Met bijzondere intentie voor alle slachtoffers van de aardbeving en de oorlogssituaties in deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik bid met ieder van jullie mee. Alsook voor mijn zoon zijn tweede zittijd. Dat alle mensen het nodige geluk vinden in hun dagtaak en waardering en beloning krijgen voor hun inzet. Met bijzondere intentie voor alle slachtoffers van de aardbeving en de oorlogssituaties in deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bidden we ook voor de priester die net de dag na zijn huldiging gestorven is; moge hij thuiskomen bij God; hij was een echte dienaar!

  BeantwoordenVerwijderen